Contact

Cine suntem noi?

Asociația Acasă în Banat a fost înființată în 2018 și își propune să păstreze patrimoniul cultural al regiunii Banat, să redea culoare satului bănățean, să redescopere adevăratele valori ale acestor locuri: oameni buni și gospodari, case frumoase și poveștile lor. Avem grijă de ele să le dăm mai departe, să nu piară în timp și în uitare. Până acum, proiectele în care ne-am implicat au fost de a renova cu ajutorul voluntarilor case din întreg Banatul. Am intervenit de urgență la case din Valeapai, Ramna, Șoșdea, Ersig (Caraș Severin), Șemlacu Mare și Bucovăț, Grabaț (Timiș), case frumoase cu oameni gospodari, dar care, din diferite motive, aveau nevoie de o mână de ajutor. Anul ăsta ne propunem mai mult: 30 de case în 3 zile, la Eftimie Murgu, Caraș Severin. Mai multe detalii despre activitatea noastră poți vedea și pe pagina noastră de facebook.

Date de contact:

Abia așteptăm să ne cunoaștem! Dacă vrei să dai o mână de ajutor, dar mai ai întrebări, ne poți contacta la acasainbanat@gmail.com.

Adresa:

Asociația Acasă în Banat, sat Valeapai, nr. 134, comuna Ramna, județul Caraș-Severin, CIF/CUI 39329018, Email: acasainbanat@gmail.com