Voluntari

Color the Village are loc la Eftimie Murgu, în jud. Caraș Severin în 20 (joi), 21 (vineri) și 22 iunie (sâmbătă).  Vei putea rămâne însă până duminică la prânz să te bucuri de sat și să vizitezi zona.

La noi, voluntarii vor lucra cot la cot cu localnicii din Eftimie Murgu ca să facă satul mai frumos. Pe șantier, nu e niciodată plictiseală. Vom vopsi mult, vom repara fațadele, vom zugrăvi și chiar vom planta flori. Vom învăța și vom descoperi lucruri noi, ne vom simți bine, împărtășind trei zile frumoase alături de oameni faini.

ÎNSCRIERI

Pentru că este foarte important să știm cât timp ne putem baza pe tine, te rugăm să completezi formularul, să ne spui exact câte zile vei putea participa. Te poți înscrie pentru toate cele trei zile sau doar pentru una sau două din ele. LINK INSCRIERE

ECHIPE ȘI TEAM BUILDING

Color the Village este o ocazie excelentă pentru a ieși din rutină alături de colegii de serviciu! Încurajăm participarea în echipe formate din angajații aceleiași companii sau instituții. Pentru mai multe detalii contactați-ne la adresa de email acasainbanat@gmail.com sau tel. 0748918091.

CAZARE

Te vei putea caza în sat, la localnici sau la cort, pe malul apei, la doi pași de mori. Vom face tot posibilul să intermediem cazarea la localnici (sau în satele vecine), însă nu putem garanta un număr specific de locuri, așa că, dacă vrei să stai peste noapte, va trebui să fi pregătit să stai și la cort. Ai și posibilitatea să te cazezi la hotelurile sau pensiunile din sat și din zonă:

Casa Valea Morilor (Eftimie Murgu)

La Moara din grădină (Eftimie Murgu)

Pensiunea Danieli (Eftimie Murgu)

Pensiunea agroturistică Floarea Almăjului (Bozovici)

• Pensiunea Luiza (Bozovici, contact: tel. 0745267647 )

Pensiunea La Busu (Bozovici)

Pensiunea Stefanesti (Bozovici)

Pensiunea Prigorel (Prigor)

MASĂ

Pentru voluntarii înscriși și confirmați asigurăm două mese pe zi, apă și cafea. În caz că nu este suficient pentru tine, fii pregătit cu un sandwich, o gustare. Ai și posibilitatea să cumperi diferite alimente de la magazinele din sat.

TRANSPORT

Vom fi mulți și vom veni cu multe mașini, așa că hai să călătorim inteligent, să folosim la maxim locurile disponibile. Scrie-ne dacă ai un loc liber în mașină și te vom pune în legătură cu alți voluntari care au nevoie de transport. Veniți împreună, vă împrieteniți și avem un impact mai redus asupra mediului.

DOTĂRI

Vino pregătit de șantier! Ia-ți haine de lucru, ghete sau cizme, mănuși de lucru. Dacă crezi că e necesar pentru tine, ia-ți și ochelari de protecție și cască. Te rugăm să iei cu tine și un șpaclu, o bidinea sau o pensulă pentru vopsit pentru că pe șantier niciodată nu sunt destule.